Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DRAGONFONDEN
JYDSKE DRAGONREGIMENT 7500 HOLSTEBRO
UDDELT LEGAT 2018
 
Oversergent Bone Reinhardt Juul Henningsen ved Jydske Dragonregiment tildeles et hæderslegat for en helt ekstraordinær indsats som næstkommanderende i Compagny Training Team i Operation Inherent Resolve, hold 8 i Irak.
Oversergenten har været foregangsmand for optimering af uddannelsen og uddannelsesmateriellet, og han forstår de sammenhænge, han indgår i. Det ses tydeligt på den måde han i missionen har skabt positive relationer til irakerne og de lokale tolke. Denne tilgang til opgaven er forbilledlig og har været særdeles væsentlig for denne mission. 
Oversergenten er særdeles professionel, meget faglig kompetent og udviser en smittende arbejdsiver. I den daglige tjeneste i kompagniet udviser Bone rettidig omhu i sin forvaltning af delingens materiel og leverer solid uddannelse både i garnison og i felten.

 
Hjemsendt værnepligtig Sara Hjalager med kontrakt ved Jydske Dragonregiment tildeles et hæderslegat for en helt ekstraordinær sportslig indsats.
Sara Hjalager har igennem flere år repræsenteret Jydske Dragonregiment på det militære landshold i femkamp ved en lang række mesterskaber og har herunder personligt vundet:
3 x guld ved Forsvarsmesterskaberne.
4 x guld ved Danmarksmesterskaberne,

2 x guld ved Nordiskmesterskaberne.
3 x guld ved Europacup.

Kulminationen var Verdensmesterskabet i militær femkamp i 2018. I 2018 slog Sara Hjalager den danske rekord ved femkampstævne med 5410,9 points, satte dansk rekord i forhindringsbane for kvinder med 2 min. 18 sek. og satte Nordisk rekord i håndgranatkast med 179,3 point.
Sara Hjalager har ved siden af sin træning læst en kandidatgrad i idræt ved Aarhus Universitet.
Hun har i dag en rådighedskontrakt med forsvaret og arbejder ved DIF Soldaterprojekt og for Forsvaret med veteranprojektet: Invictus Games.